Dessertvin
glas à 6 cl.
Limoncello – Golmar – Veneto
Citronlikør fra landsbyen Zugliano ved Vicenza. Klassisk italiensk måltidsafslutter, med skarp bitter friskhed.
Nydes afkølet og er læskende dejlig
50.-/395.-
Sherry – Alvaro Domecq – Dry Oloroso – Jerez
Brunlig med lækker bouquet af alder og nødder og et salt touch. 12 års fad. Klassisk Oloroso er normalt sød, denne udgave er en tør version
75.-/650.-
Vin Jaune – Domaine Rolet – Jura 2014 (62,5 cl.)
Vin Jaune, ”Gul Vin”, er Juras store stjerne lavet på Savagnin-druen. Stilen kan minde lidt om tør Sherry, med nødder og salt. Lagres med flor i 6 år
Serveres som CORAVIN (10 cl.)
180.-/895.-
Portvin – Taylor’s – Late Bottled Vintage 2017 – Douro (1 L.)
LBV er Vintage portvinens lillebror, lagret 4-6 år, denne i filtreret udgave. Solbær, kirsebær og lakrids. Dyb mørk og tæt med blomme og cholade
75.-/450.-
Portvin – Quinta Santa Eufémia – 20 Years Tawny – Douro
Blommer, svesker, rosiner, tørret frugt og karamel.
Ristede mandler, nødder, figen. 20 år på fad giver et
væld af finesser og smagsnuancer
100.-/695.-
Portvin – Taylor’s – 50 Years Tawny – Douro
Den nye portvinskategori ”50 Års Tawny” er nu officiel!
Det er både ekstremt og ekstremt godt. Vanvittig intens med flydende rosiner og elegante karamelnoter. Wauw!
Serveres som CORAVIN (10 cl.)
350.-/2350.-
Madeira – Henriques & Henriques – Sercial 15 Years (50 cl.)
Den hvide Sercialdrue giver den tørreste af de fire klassiske Madeira-typer. Den er let i stilen med et elegant udtryk samt en behagelig syre
100.- /450.-
Chateau Grillon – Sauternes – Bordeaux
Sauternes er verdens måske mest kendte dessertvin.
Laves på Sémillon og Sauvignon Blanc. Elegant med let friskhed, sticky sødme og stor blød fylde 75.-/495.-
Chateau d’Yquem – Sauternes 1. Cru Classé – Bordeaux
Kongen af dessertvine. En af verdens fornemste vine!
Utrolig intens med kraftig sødme af gule frugter og karamel men samtidig en elegant puffende lethed
Serveres som CORAVIN (10 cl.)
650.-/4500.-